Intericad

Bel ons nu !

+32 (0)478/23.27.93

You are here

Presentaties en Trainingen

InteriCAD interieur trainingen / opleidingen

Presentaties en demonstraties:

InteriCAD is de snelste render applicatie op de markt en biedt onbeperkte ontwerpmogelijkheden. Zo heb je als ontwerper steeds alle vrijheden om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp binnen een minimum aan tijd en om te zetten naar 2D zichten, plannen en snedes.

 

Dit kan dankzij onze specifieke interieur gereedschappen, InteriCAD is immers als enig software pakket op markt specifiek gericht op Interieur. En dat merk je!

 

Dit tonen wij graag tijdens een gratis en vrijblijvende presentatiedag. Op regelmatige basis organiseren wij zulke dagen, je kan onze agenda raadplegen of een mailtje sturen om een datum te bekomen en je in te schrijven.

 

Heb je liever een persoonlijke demonstratie? Dan kan dit, neem gerust contact op met onze sales afdeling.

 

Tijdens onze presentaties bouwen en renderen wij een volledige ruimte op, zonder vooraf voorbereidde scenes te openen, enz… je zal InteriCAD in zijn puurste en eerlijke vorm aan het werk zien.

 

Een bakje koffie staat alvast klaar!


Trainingen

InteriCAD is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te leren, zeker en vast onze InteriCAD Lite versie. Maar toch kan een training een snellere doorstart en productiviteit verzekeren en kan je nog op een minimum van tijd starten.

Omdat de interieur branche zeer specifieke niches en toepassingen heeft, biedt TechCAD software solutions diverse mogelijkheden om InteriCAD eigen te maken.

In het menu hiernaast kan je al enkele oplossingen vinden.

Wens je een fysieke training te volgen die gegeven wordt door één van onze experts, kan dat op verschillende manieren:

 

Groepstraining:

Op regelmatige basis worden er groepstrainingen gegeven, in kleine groepjes. Tijdens deze standaard groepstrainingen wordt InteriCAD eigen gemaakt en ben je na enkele dagen al productief hiermee bezig. De groepstrainingen vinden plaats in onze kantoren op vaste data. Kijk gerust in onze agenda wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt.

 

Training op maat:

Ben je reeds gestart met InteriCAD maar wens je toch training te volgen, of wil je gewoonweg vanaf het eerste moment een doelgerichte training volgen, dan kan dat via een training op maat. Tijdens de training op maat maken onze experts InteriCAD je eigen, specifiek gericht op jouw toepassing/niche/wens … . Datum, trainingsduur en locatie worden in samenspraak met de trainer bepaald.

Vragen?

Contacteer ons dan snel!

CONTACTEER ONS

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Sign up for Ingeschreven website INTERICAD
Ingeschreven website INTERICAD