Intericad

Bel ons nu !

+32 (0)478/23.27.93

You are here

Studenten en scholen

Als student ben je best zo goed mogelijk voorbereid op het professioneel leven en dus liefst uitgerust met een rugzak vol troeven. InteriCAD kan zo een troef zijn: door met InteriCAD te werken beschik je immers over de mogelijkheid om op de snelste manier en meest onbeperkte manier een interieur visualisatie te maken.

 

Daarom dat TechCAD software solutions speciale studentenversies heeft om als student reeds maximaal voorbereid te zijn op het professionele gebruik. Zo bevat InteriCAD studentenversie een aantal training filmpjes om het snel eigen te maken en een SketchUp plug-in. Voor meer informatie contacteer je best onze verkoopsafdeling.

 

Ook voor scholen heeft TechCAD software solutions speciale voorwaarden en trainingsmogelijkheden voor docenten en/of studenten. Als onderwijsinstelling wilt u immers het beste bieden aan de studenten en ze maximaal geïnformeerd houden. InteriCAD mag als meest professionele interieur visualisatieoplossing zeker niet ontbreken! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.